top of page

Het gaat over jou. Maar ik begrijp dat je wil weten wie ik ben. Mijn naam is Marrian Meiling. Ik  hou van contact met de ander. Zo loop ik graag een stukje met jou op. Om samen te onderzoeken, wat je op dit moment in jouw leven nodig hebt.

OVER MIJ

Ik  kan intens genieten van het leven, een wandeling in het bos, met een boek en thee op de bank, een gesprek , de zon, een schaterlach, een sneeuwvlok, stilte, zingen en dansen.  Momenten van intens genieten. En tegelijkertijd  gaat het leven gepaard met donderwolken,  pijn en verdriet.  Dat ken ik ook, beide hebben ruimte nodig om aandacht te krijgen.  Dit is waar mijn hart ligt, het menselijk contact op gevoelsniveau, aandacht voor beide kanten van het leven.  Vanuit oprechte belangstelling,  wil ik oordeelvrij luisteren naar jouw verhaal. Mijn enthousiasme en positiviteit  zal je tijdens de sessie's ook ontmoeten.

  

Daarom ben ik In september 2016 gestart met de 4 jarige post HBO opleiding voor Christelijke Integratieve therapie bij Groundwork, om mijn eigen coachings- en therapiepraktijk te realiseren.  

ERVARINGEN

Wil je meer over mij weten, kennismaken of een afspraak maken?

bottom of page